Καταρχάς ευχαριστώ την ομάδα του bouriblog για την προώθηση που κάνουν σε αυτήν την πρώτη μου δουλειά, είναι πολύ σημαντικό για εμένα όλο αυτό, είναι μια πολύ καλή αρχή και πιστεύω στα καλύτερα που θα έρθουν.
Όπως είπα είναι η πρώτη μου σόλο δουλειά σαν Επώδυνος ένα mixtape που ετοίμαζα ενάμιση χρόνο τώρα και επιτέλους ήρθε η ώρα  να βγεί στην επιφάνεια με τον τίτλο "Έρχονται κρεμάλες"...!
Το οποίο περνάει μηνύματα με στόχο να αφυπνήσει το μουσικό κοινό και τον κόσμο γενικώς.

Δίνω ελπίδα, δύναμη ώστε να στεκόμαστε στα πόδια μας, από το όλο χάος που επικρατεί στην κοινωνία! Επίσης υπάρχει και ο σκληρός στοίχος για τα αρνητικά αυτής της μουσικής και για αυτούς που την καταστρέφουν.

Το Hip Hop είναι τρόπος έκφρασης και ζωής,είναι κίνημα,μια γροθιά στο σύστημα,αφύπνιση του ανθρώπινου νου!
Απευθύνεται σε άτομα όπου ζούνε και προσπαθούνε να επιβιώσουν μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα και κόσμο που ζούμε.

Στην ουσία δίνει δύναμη σε όλους στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε συνεχώς.
Με λίγα λόγια είναι γλώσσα της νεολαίας δεν μπορεί ο καθένας να καταστρέφει όλα αυτά διότι έγινε δούλος του χρήματος και της μόδας. Έτσι όποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή είμαι αντίπαλος τους και θα ασκώ βια μέσω της μουσικής για αυτούς...

Χωρίς να λέω πολλά,αν ευχαριστούσα κάποιον πάνω απ' όλα ειλικρινά,θα ευχαριστούσα τον εαυτό μου για το σημείο που έχουμε φτάσει.
Γιατί δούλευα πολυ σκληρά μαζί του και θα δουλεύω για πολύ ακόμα.
Γιατί κράτησα γερά εκεί που παραλίγο να πέσω και επίσης ευχαριστώ πάνω από όλα το Hip Hop για αυτό.

Γενικώς στον μουσικό μου αγώνα θέλω να ευχαριστήσω πολύ τις Αμαρτίες (Αμφιλεγόμενος mc, DJ Vencio Ιnstigator),τον Σήμα Κινδύνου mc,την ομάδα του "Hip Hop Δρομίου", όπου εκεί έγινε ο δίσκος μου,την κοπέλα μου, που με στήριξε σε όλον αυτό τον αγώνα και μου έδωσε πολύ δύναμη για να συνεχίσω.τον Γιώργο Φενταγιν που έκανε την όλη δουλειά στο Internet.και τέλος τον Γιάννο για το Cover του CD και τα παιδιά που το στηρίζουν!

Download : Επώδυνος - Έρχονται Κρεμάλες

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2018 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3